Ferrari 488 GT3 EVO 2020: den fortsatta utvecklingen av en legend..

»» Stock Price «« »» Financial Information ««»» Leadership & Governance «« »» SEC Filings «« »» FAQ ««


» Celebrity » Travel » Cars » Food » Business » News » Music » TV » Movies » Books » Fair Stands » Events

PRESS RELEASE 2020-04-30 


The Ferrari 488 GT3 EVO 2020: den fortsatta utvecklingen av en legend..


Den nya versionen av 488 års GT3, som kommer att tävla i de viktigaste internationella GT-mästerskapen 2020, har just presenterats på Ferrari Finali Mondiali på Mugello. Det nya Evo-paketet är resultatet av Ferraris önskan att ytterligare förfina vissa aspekter av en av de mest framgångsrika bilarna i marquens historia. Detta har uppnåtts med hjälp av innovativa koncept som härrör från dess spårerfarenhet och feedback från de lag som tävlar med 488 GT3.

Aerodynamik, fordonsdynamik, ergonomi, säkerhet och tillförlitlighet var de främsta inriktningarna för utveckling, naturligtvis alla i enlighet med de stränga strömerna för aerodynamiska effektivitetsprestanda som infördes genom FIA-reglerna.

Ingenjörerna finade 488 års GT3 Evo 2020: s aerodynamik för att öka bilens stabilitet med den nya front-end-end design som gav ett betydande bidrag. Över 18,000 timmars beräkningar och CFD-simuleringar, följt av vindtunnelprovning, gick in i utformningen av en ny stötfångare med en mindre frontalsektion under strålkastarna. Detta har gjort det möjligt för införandet av ett par filmer att generera mer downforce, vilket gör bilen mer stabil utan att ändra flygbalansen tack delvis tack vare att vända vanes inne i avdelaren. Aerodynamisk utveckling utvidgas också till andra områden på framsidan av 488 GT3: ventilerna ovanpå vingarna är större än nuvarande modellen och ytterdelen av dörren är nu mer avsmalnande till effektivare kanalflöden. Ventilerna på bakre vingen har också blivit helt ombyggda.

488 GT3: s fordonsdynamik har varit nyckeln till dess framgång, och detta område har förbättrats ytterligare i den nya 488 GT3 Evo 2020. Hjulbasen är längre, liksom i 488 GTE, för att optimera däcket använd, minska däckslitage och underlätta konverteringen från GT3 till GTE. Ingenjörerna fokuserade också på att minska bilens vikt med resultatet att mer ballast kan användas för att uppnå den minsta vikt som införts av prestanda, vilket sänka tyngdpunkten. Dessutom har alla fordonsdynamiska manöverorgan, inklusive dragkontroll och ABS, optimerats.

Inga prestanda uppgraderingar har gjorts till motorn, en tvillingturbo V8 med en 90 graders vinkel mellan cylinderbankerna, och inga komponenter har inte heller ändrats. Det gynnas dock av ett nytt motorledningssystem som förbättrar tillförlitligheten och garanterar smidigare, mer exakt vridmomentleverans.

Endurance racing har utvecklats i den mån det alltmer liknar förlängd sprint racing. Detta kräver noggrann uppmärksamhet på detaljer, även i cockpiten. 488 års GT3 Evo 2020 debuterar en ny plats som uppfyller de nya säkerhetsbestämmelserna för FIA. Utvecklad tillsammans med Sabelt för både GT3 och GTE, det är inte bara mer stel och robust utan är även 2.4 kg lättare med nya bälten och ett nytt spänne.

Ytterligare 24 H / Endurance-paketet är särskilt utformat för kunder som är intresserade av just den typen av racing. Grundutrustningen inkluderar en främre stötfångare med ytterligare strålkastare, snabbfyllningskopplingar för motorolja och kylmedel, kolfiberkoppling, bromskallipers som är adopterade från GTE-och stålhjulnötter. Valfria funktioner inkluderar sensorer för kylmedel och tankning med varningsljus, och Le Mans-typ, 4,500 lumen LED-strålkastare.

De nya komponenter och förbättringar som infördes i 2020 års version av 488 GT3 Evo finns också tillgängliga som uppgraderingkit för befintliga bilar.


Mikael Ekström Widengren» Celebrity » Travel » Cars » Food » Business » News » Music » TV » Movies » Books » Fair Stands » Events

»» Stock Price «« »» Financial Information ««»» Leadership & Governance «« »» SEC Filings «« »» FAQ ««

Copyright is a legal right created by the law of a country that grants the creator of an original work exclusive rights for its use and distribution. © 2014-2019 Mugela OÜ / © Sky World Expo / © SkyWorldExpo.com World Trade Center, Jõe 5, 10151 Tallinn, Estonia. © Sky World Expo! Open ”24 hours” 24/7. Voice, video calls and chats with Skype! "SkyWorldExpo"


Contact us by E-mail: Investor Releations investorrelations@skyworldexpo.com SkyWorldExpo Office office@skyworldexpo.com