Besök Båtverkstan Stockholms Digitala mässmonter!

 


Båtverkstan - Stockholm - Värmdö - Gustavsberg


Ring 08-572 399 10! En riktig båtverkstad..


Vid akut/jourhjälp och båthaveri! Sms:a 070 625 10 10


Boka vinterförvaring hos Båtverkstan! Hösten kommer och många börjar planera för att ta upp båten inför vintern. Vi tar emot de allra flesta modeller och storlekar. Upptagning med trailer, daglig uppsikt, miljövänlig avspolning av botten, upp-pallning, krymp plastning, motorkonservering av Evinrude, Mercury, Honda och Suzuki m.fl.


Båtverkstans servicebil rullar 24/7! Båtverkstan hjälper till med sjösättning, upptagning och transporter av båtar i hela Stockholms området. Båtverkstan utför service på plats eller hämtar båten och efter arbetet utförts så sjösätter vi båten på samma plats där vi hämtade den, eller där ni önskar sjösättning. Upptagning sker vid ramper t.ex i Gustavsbergs Hamn, Strömma eller vid andra ramper på Värmdö. Ramphyra vid upptagning/sjösättning tillkommer enligt gällande priser runt om i Stockholm.


Båtverkstan är återförsäljare för Tiki Treiler! De erbjuder människor en av de mest flexibla möjligheter att organisera sina transporter med hjälp av släpvagnar. Tiki Treiler har över 20 års erfarenhet av släpvagnstillverkning och har lärt sig att tillfredsställa även de mest krävande kunderna.


Båtverkstan är återförsäljare för Honda Marine! Kontakta oss så hjälper vi Dig att välja rätt motor för Din båt.


Sälj Din båt tillsammans med Båtverkstan! Båtverkstan värderar och marknadsför Din båt i unika digitala mässmontrar på SkyWorldExpo.com Sky World Expos digitala mässplattform nås av digitala besökare från över 100 länder i världen. Besök Båtverkstans digitala mässmonter den är öppen 24/7 dygnet runt, året runt. Klicka här!   


Båtverkstans nyckelserviceavtal är unikt! I avtalet ingår vinterförvaring med Båtverkstans tillhörande tjänster. För dig som båtägare lämnar Du bara över "nyckeln" till Båtverkstan när det är dags för vinterförvaring och när det är dags för sjösättning till våren lämnar vi tillbaka nycken till Din båt. Du bokar upptagningsdagen på hösten en vecka innan upptagning och sjösättningsdagen på våren hos Båtverkstan.


Båtverkstan bjuder på en översynsbesiktning av Din båt? En översynsbesiktning sker vid upptagningen på hösten, vi upprättar ett protokoll på eventuella skador som behöver åtgärdas innan sjösättningen  till våren. Båtverkstan ombesörjer och förenklar båtlivet för sina kunder så Båtverkstans kunder kan njuta av båtsäsongen på bästa sätt.


Kontakta Båtverkstan! Ring 08-572 399 10 E-post skickar Du till  ekonomi@batverkstan.se

Båtverkstan - Sverige - Stockholm - Värmdö - Gustavsberg, båtverkstad, båtservice, båttillbehör, båtar, båtförvaring, båtmotorer, båtreparationer, båttillbehör båtplats, båtvarv, båtförmedling, båtförsäljning, båtreparationer, vinterförvaring av båt med daglig uppsikt av båtarna, miljövänlig avspolning av botten, upp-pallning, krymp plastning, motorkonservering av Evinrude, Mercury, Honda och Suzuki m.fl. En riktig "båtverkstad" Stockholm Värmdö Gustavsberg.